Hírek

 Akciók

 Cégünkről

 Termékek

 

 IBM System i

 

 Tároló eszközök

 

   N Series

 

   DS Series

 

   Szalag alapú

 

 Szoftverek

 

 Vision Solutions

 Szolgáltatások

 Partnerek

 Elérhetőségünk

  Termékek

  DS4000 sorozat | DS6000 sorozat | DS8000 sorozat

  - DS4000 sorozat (DS4100, DS4200, DS4300, DS4500, DS4700, DS4800)

     Az IBM a lemezes termékek teljes választékát kínálja egyetlen termékcsaládon, a TotalStorage választékon belül, ahol a kicsi és nagy vállalatok egyaránt megtalálhatják az igényeiknek megfelelő megoldásokat. Ez a család tartalmazza az újabban IBM TotalStorage DS4000 sorozatnak nevezett termékeket, amelyek neve most IBM TotalStorage DS4000 sorozat, és az új alacsony árú belépő szintű termékeket, az IBM TotalStorage DS300-at és DS400-at.

  A DS4000 sorozatot (azelőtt FAStT) a belépő szintű és a vállalati kategóriájú lemezes rendszerek kiegészítésére bővítették ki a DS4000 Storage Manager 9.16-es változatával, a távoli tükrözés lehetőségével.

  Az e-business által generált információrobbanás a tárolóeszközöket stratégiai befektetési prioritássá teszi mindenféle méretű cég számára. A tárterület prioritássá válásával egyidejűleg három fontos probléma merül fel: az egyszerűsítés, az üzletmenet-folytonosság és az információk életciklusának felügyelete.

  Optimalizált konfigurációkat, rugalmas bővítéseket és méretezhető tartozékokat nyújt vonzó áron, hogy elősegítse a növekedést minimális fennakadással az üzletmenetben

  Tartalmazza az IBM TotalStorage® DS4000 Storage Managert, hogy segítse a DS4000 sorozat központi felügyeletét, ily módon fokozva a méretezhetőséget, valamint kiszolgálva a teljesítmény- és kapacitásigényeket

  Úgy készült, hogy elősegítse a tárterület konszolidációját a tárolóhálózatokban "(SAN), illetve a LAN hálózatra csatlakozó tárolóeszközöket (NAS), és közvetlenül csatlakoztatott (DAS) eszközöket tartalmazó környezetekben.

  Nagy teljesítményre és hatékonyságra lett kialakítva: 768 MB/s-ig terjedő áteresztőképesség és "turbó" funkció.

  A DS4800 4 GBps Fibre Channel illesztőtechnológiát használ, és akár 224 lemezmeghajtót képes támogatni. A nagy teljesítményű Fibre Channel és nagy kapacitású SATA lemezmeghajtók támogatása mind az elsődleges, mind pedig a másodlagos tárolási feladatokat kielégíti. Az IBM gyorsabb, egyszerűbb és irányíthatóbb IT finanszírozást biztosít, roppant versenyképes árakkal, kiszámítható költségekkel a DS4000 sorozathoz, illetve az azzal kapcsolatos szoftverekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, például:
     autonóm funkciók, dinamikus kötetbővítés, a dinamikus kapacitás-hozzáadás, amely lehetővé teszi a használaton kívüli tárolóeszközök online módba kapcsolását a működés leállítása nélkül, valamint a DS4000 szervizriasztás, amely képes automatikusan riasztani az IBM-et, ha problémát észlel.

Linkek:
IBM DS4000 oldalak
 

.
.