Hírek

 Akciók

 Cégünkről

 Termékek

 Szolgáltatások

 Partnerek

 Elérhetőségünk

  Hírek | Ismét a legjobbak között az Assocom Kft.

  2007.10.15
  - A Deloitte közép-európai Technology Fast 50 versenye az egyetlen olyan, évente megrendezett regionális megmérettetés, ahol a közép-európai technológiai vállalatokat öt éves árbevétel-növekedésük alapján rangsorolják. A Technology Fast 50 program első helyezettjei a következő hat ország cégei lettek: Csehország, Szlovákia, Magyarország, Lettország, Lengyelország, és most első alkalommal Bulgária.

  tf50_07gA legjobb helyezést elért két magyar cég, a rangsorban hatodik
  Assocom Kft., illetve a kilencedik AITIA International Zrt. az elmúlt öt évben 1 605%-os, illetve 1 3019%-os növekedést produkáltak. A listavezető lengyel Polish Blue Media Sp. z o.o., amely rekordot állított be öt év alatt realizált 11.226%-os növekedésével, újra megnyerte a közép-európai technológiai cégek növekedésének mérését és értékelését szolgáló, immáron 8. alkalommal meghirdetett Technology Fast 50 versenyt. A Technology Fast 50 győzteseinek átlagos árbevétel-növekedése 910% volt.

  A győztesek kiválasztása a 2002-2006-os időszakra jellemző százalékos árbevétel-növekedés alapján történt. A részvételhez a Technology Fast 50 pályázóknak a következő feltételeknek kell eleget tenniük: legalább 50.000 EUR működési árbevétel 2002-ben; közép-európai székhellyel kell rendelkezniük, valamint olyan saját tulajdonú technológiával, amely jelentős részben hozzájárul a fenti eredményhez. Más vállalatok technológiájának vagy szellemi tulajdonának egyedi jellegű felhasználása nem teszi részvételre alkalmassá a jelölteket. A programról további információkat a
  www.fast50ce.com címen találhat.

  "Egyrészről a megkérdezett cégvezetők 51%-a szerint a technológiai cégek számára idén a legnagyobb kihívást ismét a magasan képzett munkatársak felkutatása, felvétele és megtartása jelenti. Másrészről a cégek 40%-a szerint a legfontosabb növekedési tényező a minőségi munkaerő, és ez a vélemény az elmúlt négy évben nem is változott; a résztvevők további 27%-a vélekedett úgy, hogy rendkívül fontos lépést tartani a legújabb technológiai fejlesztésekkel" - mondta el Karli Péter.

  tf50_07

  Forrás: index.hu; Deloitte
   

   

.
.
.