Hírek

 Akciók

 Cégünkről

 Termékek

 Szolgáltatások

 Partnerek

 Elérhetőségünk

  Hírek | IBM N Series akció

  2006.11.10.

  Tisztelt Látogató!
  Ezúton is megköszönjük, hogy érdeklődik a jelenleg futó akciónkról!

    Engedje meg, hogy tájékoztassuk Önt az IBM új termékeiről, az N Series termékcsaládról, amelyek a meglévő helyi hálózati infrastruktúrára építve hatékony, megbízható, rugalmasan bővíthető merevlemez alapú tárolóhelyet biztosítanak heterogén környezetben is, ezáltal növelve a vállalatuknál működő különböző informatikai rendszereik adatbiztonságát.
    A vállalatok ma arra keresik a választ, hogyan szerezhetnének versenyelőnyt IT beruházásaik hasznosításán keresztül. Mi segítünk a döntésben...

  Magyarországon az N Series termékek 2005 óta elérhetőek. Akciónkkal segítséget szeretnénk nyújtani Önöknek, hogy IT beruházásaik optimális ár/érték viszonyban valósulhassanak meg.

  Jelen akciónk keretében év végéig jelentős kedvezménnyel forgalmazzuk  az IBM N Series termékeit. A pontos árakról az igények és a konfiguráció ismeretében készséggel tájékoztatjuk.

  Kérjük, olvassa el rövid termékismertetőnket - mely betekintést ad az IBM N Series termékek különböző adattárolási megoldásaiba - és a mellékelt válaszlevelet - a letöltést követően - a megadott fax számra visszaküldeni szíveskedjék, vagy keresse közvetlenül kollégánkat:
  Pásztor Tamás
  Tel.: (1) 486 01 92
  Mobil: (70) 338 66 00
  E-mail: tamas.pasztor@assocom.hu

  Amennyiben felkeltettük érdeklődését, készséggel állunk rendelkezésükre és egy esetleges személyes találkozásunk során tájékoztatást nyújtunk a további lehetőségekről, figyelembe véve az Önök igényeit, elvárásait.

  Termékismertető letöltése
  Válaszfax letöltése


   

  Linkek:
  N Series jellemzők
  IBM N Series oldalak

.
.
.